gil galad

Izvršni odbor društva Gil-galad

Rebeka Žerovnik, predsednica

Rebeka se je v društvu izkazala že kot odlična informatorka ter vodja finančnih poslov, sedaj pa se je povzpela še na društveni prestol. Je zelo odprta in komunikativna ter poskrbi, da se v društvu ves čas nekaj dogaja.

Jaka Mur, podpredsednik

Najbolj slaven zaradi svojih izrednih kuharskih sposobnosti, je Jaka v zadnjih letih desna roka predsednika/predsednice in poskrbi, da imamo poleg odlične hrane na letnih srečanjih tudi streho nad glavo.

Matic Zupan, tajnik

Skoraj ni srečanja ali sestanka, ko Matic ne bi bil prisoten, zato je zanj funkcija tajnika precej praktična. Poleg tega tudi zelo rad sodeluje pri različnih društvenih projektih in je glavni pobudnik društvenih športov.

Mitja Bosnič, blagajnik

Mitja se je v društvu preizkusil kot informator, podpredsednik, predsednik, sedaj pa je v roke vzel še društvene papirje in račune. Na srečanjih ga največkrat najdeš pri namiznih igrah ali športnih dejavnostih.

Urša, informatorka

Bivša dolgoletna blagajničarka Urša je pustila finance in začela društvo namesto o številkah obveščati o srečanjih, delavnicah in vsem drugem dogajanju v društvu. Skrbi torej, da so člani in članice vedno na tekočem, prav tako pa je v kontaktu s tujimi društvi.

Nerlisa Osmičevič, urednica glasila

Nerlisa je kot tajnica vrsto let skrbela za društvene kupe papirja, tako da ji delo urednice ni tuje in še kako uspešno skrbi, da lahko naše glasilo zasije v vseh svoji lepoti.

Meta Jerman, knjižničarka

Ko je govora o društveni knjižnici, ima Meta glavno besedo. Pri njej si lahko izposodiš skoraj vsa Tolkienova dela, številne knjige o njem in njegovem življenju ter druga, s Srednjim svetom povezana dela.