gil galad

Zakaj postati član

Tolkienovo društvo povezuje vse navdušence nad Srednjim svetom, fantazijsko literaturo ter na splošno ljudi, ki bi se radi družili s podobno mislečimi in se ob tem zabavali. Društvo Gil-galad nima starostne omejitve, dobrodošli ste prav vsi, le da nepolnoletni potrebujete še soglasje staršev ali skrbnikov. Prav tako pogoj za članstvo ni poznavanje Tolkienovih del, ob prvem obisku vas ne čaka test :)

Večina naših dogodkov je odprta za širšo javnost, kar pomeni, da članstvo v društvu ni pogoj za udeležbo na srečanjih, ustvarjalnih delavnicah, zaključku natečaja, filmskih projekcijah, bralnih večerih, predavanjih itd. Vendar pa so naši najpomembnejši dogodki, spomladansko Malo, jesensko Mega in poletno Veliko letno srečanje, rezervirani le za člane.

Letna članarina v Slovenskem Tolkienovem društvu Gil-galad znaša 20 € (velja za koledarsko leto). Članstvo v društvu prinaša pravico do udeležbe na Malem, Mega in Velikem letnem srečanju, tri številke internega glasila Sijoča zvezda (ni v prosti prodaji), vedno sveže novice iz dogajanja s področja Gil-galada in ostalih Tolkienovih društev po svetu ter seveda materialno podporo sicer neprofitnemu literarnemu društvu (društvo Gil-galad se financira izključno s prispevki članov).

Kako postati član

Pridi na eno izmed srečanj (podrobnosti objavljamo sproti na www.drustvogil-galad.si) in se spoznaj z nami. Članarino lahko plačaš blagajniku na vsakem srečanju. Hkrati izpolniš še pristopno izjavo in pustiš osebne podatke (v primeru nepolnoletnosti morajo izjavo podpisati tudi starši).

Članarino je možno nakazati tudi preko nakazila na tekoči račun, odprt pri NLB: SI56 0205 1025 4587 940 (v namen nakazila napiši svoje ime in priimek ter pripiši 'članarina'). Poleg tega nam pošlji še svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronska pošta) na elektronski naslov drustvogil.galad@gmail.com ali na sedež društva:

Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad
Rožna ulica 35
1000 Ljubljana

Za več informacij se lahko obrnete na drustvogil.galad@gmail.com.