Predsednica: Iza

Iza se je v društvu izkazala že kot odlična informatorka, sedaj pa se je povzpela še na društveni prestol. Je zelo odprta in komunikativna ter poskrbi, da se v društvu ves čas nekaj dogaja. Z njo v kompletu pride še prvi pes društva Lex.

Podpredsednik: Matic

Ne zlažemo se prav dosti, če rečemo, da je Matic verjetno kar najbolj vsesplošno angažiran član društva. Sam pravi, da ambicij po predsedniškem stolčku (zaenkrat) nima in da mu je stopnička nižje čisto dovolj. Ključne besede; kitara, frizbi, dvojček.

Tajnica: Urša

Bivša dolgoletna blagajničarka in bivša povprečnoletna informatorka* Urša svoje profesionalne reference zdaj dopolnjuje še s titulo šefice društvenega tajništva. Bleščeč CV trenutno plačuje s tem, da se pojavlja na zasedanjih izvršnega odbora in ureja zapisnike ter ostalo birokracijo.
*V uredništvu spletne strani smo bili naknadno opozorjeni, da je bila tudi knjižničarka in disciplinska komisija.

Blagajnik: Mitja

Mitja se je v društvu preizkusil že kot informator, podpredsednik, predsednik in blagajnik. Vse mandate je zaključil z odliko, njegov blagajniški pa pravkar doživlja reprizo! Če si dober, si dober. Na srečanjih ga največkrat najdeš pri namiznih igrah ali športnih dejavnostih.

Informator: ???

Težka funkcija. Nihče se še ni opogumil. Njene zadolžitve so trenutno malo porazdeljene med ostale.

Urednica glasila: Tadeja

Potrpljenje, natančnost, ljubezen do pisane besede in (še enkrat!) potrpljenje. Vse to so vrline, ki jih zahteva funkcija urednika društvenega glasila. Tadeja je smelo zapolnila vrzel, ki je nastala, ko je naša nekdanja urednica sestopila s funkcije in s svojo pojavo prej omenjenemu naboru zaželenih lastnosti priključila še tretjo instanco potrpljenja.

Knjižničarka: Meta

Ko je govora o društveni knjižnici, ima Meta glavno besedo. Pri njej si lahko izposodiš skoraj vsa Tolkienova dela, številne knjige o njem in njegovem življenju ter druga, s Srednjim svetom povezana dela. Če v sredo ob pol petih popoldne trikrat potrkaš ob pult knjižnice in v kleni gorenjščini izgovoriš: "Fëanor ni nč narobe naredu, an." pa ti pokaže tudi zalogo društvenih družabnih iger.