Vabljeni na jesensko mega srečanje Slovenskega Tolkienovega društva Gil-galad!

Letošnji vikend bo spet poln namiznih iger, sproščenega druženja in sprehodov po gozdu!
V soboto bomo tradicionalno izpeljali zaključek umetniškega natečaja, ki letos nosi naslov "V deželi bogov". Pri nas je tako, da zmagovalec natečaja, poleg nagrad in večne slave, prejme še sladko dolžnost pripraviti naslednji natečaj. ... in lanskoletna zmagovalka si je stvar zamislila nekako takole:

Tokrat bomo zapluli v dežele onkraj morja, v deželo bogov, v nesmrtne dežele, v Valinor. Tja, kjer bivajo Valar, Maiar, vilini in druga bitja.
Naj te prevzame kreativnost in domišljija, v roke vzemi svoje pisalo, čopič, struno ali drugo orodje ter ustvari mojstrovino iz dežele bogov. Kaj to bo, je prepuščeno tebi. Morda prikažeš briljantno mesto Valmar, sijoči drevesi Valinorja, kakšnega izmed mogočnih Valar ali njihovih pomočnikov, pašnike Yavanne, mistične dvorane Mandosa ali kakšen zgodovisnki dogodek.
Veselo ustvarjanje!

Dvoje valinorskih dreves; Naslikal: Peter Gaber
Sobotna tematska večerja bo potekala ob svečah in v srednjesvetskem vzdušju, zato je zaželeno (če že ne obvezno!), da se oblečete v kostume. Če je kdo brez, pa bi si na večerji morda vseeno želel biti ušmekan, se z lahkoto obrne na člane in kak kos oprave izposodi.

KDAJ: Prihod v petek, 11. 11. od 18h dalje; odhod v nedeljo, 13. 11., po kosilu (ki bo ob približno 15h).
KJE: Lovska koča nad Hrastnikom (točni podatki v prijavi).
CENA: 35€ (2 nočitvi in hrana), 25€ (1 nočitev in hrana), 10€ (popoldanski obisk in hrana). Dogodek je namenjen članom in članicam Gil-galada. To zadrego lahko slehernik reši tako, da kar na samem kraju dogodka poravna pol-letno članarino.
Prijave zbiramo do srede, 9. 11. 2022, preko tega google obrazca (klik, klik).

Ne pozabite na spalke in copate! Pa tudi pijače ne in (če kdo rad gricka) kakšnih prigrizkov. Teh stvari zaradi različnih okusov ne ureja društvo, ampak si jih prinese vsak sam (in jih potem deli z ostalimi, ali pa tudi ne).

Se vidimo!